Generell informasjon om Thailand

Koffertene er pakket, og du er klar til å dra til smilets land, Thailand, en av verdens største ferieparadis. Hva nå?

Folk og kultur

Thailands kultur er, som de fleste andre asiatiske kulturer, preget av høflighet og respekt. Som turist vil du nok føle deg velkommen, og du blir sett opp til av veldig mange

Thailand er et ferieparadis

Thailand er et ferieparadis, og landet har mer å by på enn bare sol og strand.  Ta en drink i verdens høyeste bar, eller unn deg en shoppingrunde på Asiatique! Hvis ikke dette skulle være noe for deg har dufornøyelsesparken Dreamwold rett ved der du bor. Dersom du vil oppleve litt lokal kultur, kan du ta en tur til ”Bangkok Floating Markets”eller ”Chinatown”. Mulighetene er mange. Hvis du bare vil slappe av noen dager erferieparadiset “Hua Hin” tre timers kjøring unna.

Du er trygg i Thailand

Hvis du aldri har vært i Bangkok før, er det greit å vite at det er langt mindre kriminalitet der enn i andre europeiske byer, eksempelvis Oslo. I tillegg vil vi sørge for at du har den hjelp og veiledning du trenger fra vi møter deg på flyplassen til du drar hjem. Thai folk er kjent for sin gode service, høflighet og hyggelige tone. Husk at du kommer til ”smilets land”.

Det er billig i Thailand

Generelt er det svært billig å leve i Thailand. Dersom man holder seg unna turistområdene, er det fullt mulig å få et godt måltid thaimat levert på døra helt ned i 10 kroner. Man trenger altså ikke å sette av like mye penger for å oppholde seg der, som det man måtte gjort i Norge.

Flybillett til Thailand

Flybillett til Thailand får man helt ned i 1299 med flyselskapet Norwegian. Turen tar ca. 11 timer dersom du flyr direkte.

Husk forsikring!

Som alltid når man er ute og reiser utenlands, er det lurt å tegne seg en forsikring. Husk på avbestillingsforsikring! Dette er en veldig nyttig ekstraforsikring som de fleste glemmer.

Visum

Visum på 30 dager til Thailand får du ved ankomst. Det er mulig å forlenge denne ved å reise ut av Thailand, men dersom du skal være mer enn en måned i Thailand kan det være lurt å skaffe seg visum på den Thailandske ambassaden i Oslo. Da kan du få 60 dager uten å forlate landet etter at du har ankommet.

www.000webhost.com