Hvilke sykdommer behandles hos oss?

Her vil du få en rask oversikt over de sykdommer og symptomer du kan få hjelp med gjennom våre behandlingsreiser. Vi gjør oppmerksom på at det er langt flere enn de du finner nedenfor som kan behandles med vår hjelp. Ta kontakt for avklaring dersom du trenger mer informasjon, eller din tilstand ikke er nevnt!

Innholdsfortegnelse: sykdommer og symptomer

Vi har meget god erfaring med migrene, og sjansen for at du blir frisk er mer enn 95 prosent. All hodepine som ikke skyldes feber eller bakterie infeksjon kan kureres med medisinsk thaimassasje. I visse tilfeller brukes også urtemedisiner fra thai tradisjonell medisin. Les vår detaljerte artikkel om migrene, eller ta en titt på våre videoer som gir en god oversikt over årsaker til migrene. Vi gjør oppmerksom på at videoen er veiledende, og at hvert enkelt tilfelle vil bli behandlet individuelt.

Migrenefri-med-garanti

Dette er vårt behandlingsprogram for deg som bor i Norge og har migrene. Det meste du vil trenge på denne turen er ordnet på forhånd, slik at du kun kan fokusere på å bli frisk. På grunn av vår erfaring, og våre resultater garanterer vi at migreneanfallene stopper i løpet av 30 dager.

Les forskningen på thai-massasje og behandling av kronisk hodepine!

TILBAKE TIL TOPPEN

Endometriose

Dette er en sykdom som har fått ny vind i seilene i morderne tid. Det antas at dette skyldes livsstilsendringer som har skjedd hos mange de seneste årene. Vi har relativt god erfaring på området, og vi behandler endometriose med urtemedisiner laget lokalt i Thailand.

Bli-Kvitt-Endometriose

Dette er vært behandlingsprogram for deg som bor i Norge og har endometriose. Det meste du vil trenge på denne turen er ordnet på forhånd, slik at du kun kan fokusere på å bli frisk.

Les forskningen på behandling av endometriose med kinesisk urtebehandling.

TILBAKE TIL TOPPEN

Spenningshodepine

Vi har meget god erfaring med spenningshodepine, og sjansen for at du blir frisk er så godt som 100 prosent. All hodepine som ikke skyldes feber eller bakterie infeksjon kan kureres med medisinsk thai-massasje. Se vår inngående artikkel om spenningshodepine.

Bli-Kvitt-Spenningshodepine

Dette er vært behandlingsprogram for deg som bor i Norge og har spenningshodepine. Det meste du vil trenge på denne turen er ordnet på forhånd, slik at du kun kan fokusere på å bli frisk. På grunn av vår erfaring, og våre resultater garanterer vi at hodepinen stopper i løpet av 30 dager.

Les forskningen på behandling av spenningshodepine med tradisjonell thaimassasje.

TILBAKE TIL TOPPEN

Kne

Det finnes flere årsaker til at man har smerter i kneet. Dersom det skyldes andre årsaker enn gikt og revmatisme, kan det behandles hos oss med svært gode resultater.

Den vanligste årsaken til problemer med kneet er at musklene rundt kneet legger press på kneleddet. Dersom dette er årsaken til ditt problem, vil du ganske sikkert bli helt frisk. Sistnevnte tilfelle kjennetegnes av at du får vondt i kneet når du sitter for mye stille. Dersom du beveger deg, vil det etter hvert føles bedre. Dette resulterer ofte i at smertene er verst om morgenen.

Her kan du se et en forskningsrapport som konkluderer med atthaimassasje og urtebehandling er mer effektivt enn klassisk vestlig medisin i behandlingen av artrose i kneet.

I videoen nedenfor kan du se et eksempel på behandling av kneskade der den mediale menisken mangler. Dette er et  spesielt vanskelig tilfelle.

Stress

Thaimassasje hjelper veldig godt mot stress. Det er funnet en mulig sammenheng mellom massasje og frigjøring av negative følelser. Du kan lese vårt blogginnlegg her som beskriver dette i detalj. I tillegg til dette er det flere forskningsrapporter som rapporterer reduksjon av stress som en bivirkning der det har vært hovedhensikten å behandle andre sykdommer.

Nakke

Stivhet og smerter i nakken kan ha svært mange årsaker. De fleste årsakene kan behandles hoss oss.

Nummenhet i hender og ben

Før legen har undersøkt deg, er det vanskelig å si om nummenheten kommer fra sklerose eller knuter i muskel- og bindevev. Dersom førstnevnte er opphavet til nummenheten vil ca. 85 prosent av tilfellene kunne behandles av oss. For de tilfeller som skyldes muskelknuter kan alle tilfeller behandles, og du vil bli helt frisk.

Frossen skulder

Med mindre den nedsatte bevegeligheten kommer av en akutt skade er det meget høy sannsynlighet for at du blir helt frisk. Også der problemet har oppstått på grunn av skade vil du kunne oppleve en stor forbedring av situasjonen. Om du blir helt frisk, kommer an på omfanget av skaden.

Skiveskade i ryggen

Skade på mellomvirvelskivene i ryggen kan føre til at de kommer ut av posisjon, og i verste fall at væsken inni kommer ut. Behandling avhenger av alvorlighetsgraden, og nøyaktig hvordan problemet har utartet seg. Om lag 60 prosent av de behandlede blir helt friske.

Spenninger i kroppen

Spenninger i kroppen er opphavet til en veldig mange forskjellige symptomer, og alle disse kan behandles med medisinsk thaimassasje.

Revmatisme

Ved hjelp av urter og thai-massasje vil pasienter med revmatisme som regel oppleve en bedring på 50-70 prosent. Se vidoen nedenfor for mer detaljer på hvordan vi behandler revmatisme. Vi gjør oppmerksom på at videoen er veiledende, og at hvert enkelt tilfelle vil bli behandlet individuelt.

Lindre-Revmatisme

Dette er vært behandlingsprogram for deg som bor i Norge og har revmatisme i en eller annen form. Det meste du vil trenge på denne turen er ordnet på forhånd, slik at du kun kan fokusere på å bli bedre.

Les forskningen på behandling av artrose med thai urtekompress behandling.

TILBAKE TIL TOPPEN

Muskelkramper

Er du toppidrettsutøver? Se hvordan thaimassasje forbedrer prestasjonen din. Dersom du sliter med muskelkramper vil dette fort forsvinne ved hjelp av vår behandling.

“Office syndrome”

Dette er problemer som gjerne oppstår i forbindelse med at man jobber på kontor hele dagen. Det kan dreie seg om stivhet, eller smerter i kroppen grunnet lite varierte bevegelser over tid. Disse problemene forsvinner nesten alltid med behandling hos oss.

Dersom sklerosen skyldes underskudd på kalsium, slik at benstrukturen er blitt skjør, må man ta tilskudd på kalsium, slik at benbygningen blir sterkere. For alle andre tilfeller av sklerose er det om lag 90 prosent sjanse for at du blir frisk.

Det finnes lite tilbud til behandlng av denne sykdommen i vesten. Ettersom fibromyalgi utelukkende er et angrep på musklaturen vil alle våre pasienter oppleve bedring ved behandling med thaimassasje og urtemedisiner. Alle vi har behandlet hittil med denne sykdommen har blitt friskere.

www.000webhost.com