Hvorfor bruke Bli-Kvitt-MIGRENEN

Kompetanse

Den kompetansen du finner hos Bli-Kvitt-MIGRENEN, finnes ikke i Norge. Den medisinske massøren på behandlingsprogrammene har doktorgrad, og kunnskapen hans har gått i arv fra far til sønn i over 2000 år. Vi har også utviklet noen strekkøvelser for nakke og rygg, som er helt unike. Kombinasjonen av urtebehandling,thai-massasje og strekkøvelser er svært effektiv i forhold til behandingen du er vant til i Norge. Det finnes over 1000 symptomer / sykdommer som kan hjelpes eller kureres med en kombinasjon av disse metodene.

Hva sier forskningen om medisinsk thaimassasje?

Det er forsket en del på thaimassasje de siste årene. Selv om forskningen er helt i startgropen, har det kommet frem en del interessante funn. Du kan selv leseforskningsrapportene på medisinsk thaimassasje.

Kort oppsummert har de oppdaget at thaimassasje kan lindre, og i mange tilfeller kurere, mange alvorlige og kjente sykdommer som migrene, spenningshodepine, autisme, diabetes, kreft, MS, perifer neuropati, scapulocostal syndrom, artose, cerebral parese og symptomer etter slag.

Prisen på behandlingen

Dersom du sammenligner prisen påbehandlingsreisene på denne siden med prisene på behandling i Norge, ser du den store forskjellen. Naprapati, kiropraktikk, osteopati, fysioterapi og akupunktur koster mer enn 4 ganger så mye per time. Dersom man tar i betraktning at det kun koster et par tusen kroner å fly til Bangkok og at mat koster en brøkdel av prisen hjemme, er det mulig du vil spare penger på selve oppholdet, i tillegg til behandlingen. Dersom du både tar ferie og behandling på samme turen, vil du kunne spare inn ytterligere.

Les mer generell informasjon om Thailand

Effekten av behandlingen

Effekten av thaimassasje kan oppleves som sjokkerende for mange. Noen av de med mindre medisinske utfordringer somspenningshodepine og stiv nakke og rygg, vil oppleve at problemene gir seg etter noen få behandlinger. Noen ganger kan en behandling på to timer være nok.

En human behandling

Hos oss er du ikke pasient, men en av familien. Thailand er en av de landene med best service i verden, og dette viser seg også i den medisinske behandlingen. I Thailand er man mindre opptatt av klokka og mer opptatt av å fullføre en oppgave på best mulig måte. Så langt det er mulig, vil vi sende deg frisk hjem igjen. Om vi må trå til litt ekstra utover avtalt tid, så gjør vi det!

Naturlig behandling

All behandling er naturlig. Derfor kan du heller ikke ta skade av behandlingen slik du kan med noe av den vestlige behandlingen vi er vandt til. Hva har du å tape? Dersom du ønsker å forsøke alternativ behandling i stedet for å operere, eller bruke piller med bivirkninger, er svaret enkelt og greit: ingen ting!

Garanti på behandlingen

Fordi vi vet at vår behandling fungerer, garanterer vi i visse tilfeller også at du blir frisk. I motsatt tilfelle får du pengene tilbake. Dette gjelder for eksempel vår behandlingsreise Migrenefri-Med-Garanti.

Ferie og behandling i ett

For noen kan det være aktuelt å ta ferie og behandling på samme turen. Dette hjelper vi gjerne til med. Man kan for eksempel behandles i en eller to uker og ha ferie i de resterende to eller tre ukene. Du har lov til å oppholde deg i Thailand i 30 dager med visum som utstedes på flyplassen. Et annet alternativ er å reise rundt mens man har behandling. Dette koster selvsagt litt mer, men er en mulighet om man ikke vil bruke hele dagen til behandling.

www.000webhost.com