Metode

Har du migrene eller spenningshodepine, eller sliter du kanskje med skuldre eller nakke? De aller fleste fysiske plager kan behandles av oss. Du kan lese mer detaljert om dette under hvilke sykdommer og symptomer vi kan hjelpe med.

Metodene er enkle og naturlige. Behandlingen innebærer bruk av medisinsk thaimassasje, og i enkelte tilfeller urtebehandling og strekkøvelsersom utføres med høy presisjon og fokusert kraft. Først løses blokkeringer i bindevevet i muskelen opp ved hjelp av medisinsk thaimassasje utført av lisensiert lege. Deretter vil de fleste kunne holde kroppen i form kun ved hjelp av generell, grunnleggende trening og 8 strekkøvelser. For noen sykdommer / symptomer vil du bli behandlet med urter. Urter brukes både som supplerende behandling, og i enkelte tilfeller som eneste behandlingsform.

Gratis konsultasjon

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon. Du vil få tilsendt noen spørsmål som skal besvares forut for en samtale som kan tas på Skype. Samtalen har som formål å utelukke sykdommer og symptomer som skyldes årsaker som vi ikke kan hjelpe deg med. Du kan laste ned spørsmålsskjema i forkant.

MR skanning av nakken og besøk hos ortoped i Thailand

Det er ønskelig at alle vi skal jobbe tar MR-skanning av nakken i de tilfeller hvor nakkeområdet er relevant for problemstillingen. MR-skanning er billigst i Norge (ca 400 – 600 kroner). Dersom du tenker å ta turen til Thailand, bør du bestille MR-skanning i god tid da det kan være noe ventetid. Prat med fastlegen om dette!

Besøk hos ortoped i Thailand vil finne sted en av de første dagene etter at du ankommer landet. MR beskrivelsen fra radiolog i Norge må derfor skrives på engelsk. Dette kan du gjøre sekretæren i resepsjonen oppmerksom på før du går inn til skanning. ​Les mer om våre behandlingsreiser!

www.000webhost.com