Om oss

Bill Makatowicz

Det hele startet da Bill Makatowicz flyttet til Thailand i 2013. Da hadde han kraftig redusert funksjon i nakken. I tillegg slet han med regelmessig hodepine.

Han hadde gått til behandling i Norge i flere år, men problemene kom alltid tilbake.

Ved en ren tilfeldighet kom han over et massasjested i nærheten av der han bodde. Her møtte han en person som skulle forandre livet hans til det bedre.

Han hadde prøvd ut mange forskjellige former for medisinsk massasje flere steder verden, også før han flyttet, men nå var endelig letingen over. Aldri hadde han opplevd en så effektiv og fokusert behandling som han fikk her.

Fra 2013-2016 utviklet han strekkøvelser som hjelper mot såkalt spenningshodepine i samråd med lege. Spenningshodepine er den mest vanlige formen for hodepine. Det starter som oftest med spenninger i nakke eller rygg, og sprer seg til hodet.

Disse øvelsene i kombinasjon med medisinsk thai-massasje hos en av Thailands dyktigste massører har gitt ham efaring med hvordan man kan overvinne problemene, og han ønsker å hjelpe deg med det samme.

Se metode som benyttes!

Nuttapon Teeranurak

Nuttapon Teeranurak har i motsetning til mange som har doktorgrad i tradisjonell thaimedisin, valgt å jobbe kun med thai-massasje og urtebehandling. Det som er spesielt med Dr. Teeranurak er at han både har en doktorgrad i det han holder på med, og han er en del av en tradisjon som har vært nedarvet fra far til sønn mange århundrer.

Doktorgraden tradisjonell thaimedisin spenner seg over omlag 4,5 år, og den er tatt ved ”Oriental medicine faculty” ved ”Rangsit University” hvor hovedfagene er ”thai pharmacy, thai midwife” og ”thaimassage”. De sekundære fagene er blant annet akupunktur og indisk medisin.

Dr Teeranurak har utmerket seg ved oppnå A som er den beste karakter man kan oppnå. Det er kun 4 personer av 800 studenter som oppnådde denne karakteren det året graden ble fullført.

Til tross for sin unge alder har Dr. Teeranurak daglig praktisert såkalt medisinsk thaimassasje på familiens klinikk i 9 år; også før han tok doktorgrad.

For de som er kjent med massasje, er det helt tydelig at Dr. Teeranurak har helt spesielle ferdigheter. Dette er mer enn bare massasje, og du vil ganske sikkert oppleve bedring i situasjonen selv etter en behandling. Hvert eneste trykk blir tillagt stort fokus.

Les mer om utdannelsen til en doktor i tradisjonell thaimedisin.

www.000webhost.com