Målet med behandlingen

I østlig inspirert medisin blir personen selv tillagt stor betydning i forhold til det å bli frisk. Det blir viktig å lytte til kroppen, og ta del i prosessen selv, istedenfor å bare høre på det den helsekyndige har bestemt er riktig.

Målet med behandlingen er at du blir mest mulig selvhjulpet i løpet av den tiden du er under behandling i Thailand. Selv om det er mulig å bli helt frisk på en måned, er vår oppgave å sørge for at du har de verktøyene som skal til for å kunne fortsette progresjonen. Når det er sagt er det relativt vanlig å bli frisk i løpet av en uke eller to når det gjelder spenningshodepine, eller problemer relatert til spenninger i kroppen. Mer alvorlige problemer kan ta noe lenger tid.

Etter behandling

Dersom man har hatt seriøse problemer over flere år kreves det en svært dyktig terapeut for at man skal kunne bli helt frisk igjen. Forebyggende terapi krever naturligvis ikke like mye av av terapeuten. Derfor kan det være at du finner et tilbud nær deg som er akseptabelt for det formål å fortsette med å holde deg frisk etter at du har kommet hjem. Dette kan vi være behjelpelige med.

Du vil lære 8 egenutviklede strekkøvelser for nakke og rygg, og disse er det viktig at du fortsetter å bruke. For et godt resultat anbefales minst 10-15 minutter om morgen og kveld. Du vil merke bedring umiddelbart etter strekking.

Etter at behandlingsreisen er fullført, får du en e-bok som vil hjelpe deg med å ta vare på de gode rutinene du har etablert i Thailand, og til og med hjelpe deg å etablere nye. Boka tar for seg evner som treningsplanlegging, kosthold, bevissthet rundt egen helsesituasjon, og teknikker for å få gjennomført det du velger å gjøre for å holde formen ved like videre fremover.

Personlig trener ønsker å ha ukentlige samtaler med deg på Skype den første måneden etter at du har kommet hjem. Dette kan hjelpe på motivasjon, målsetning og utvikling. Dessuten syntes vi det er spennende å følge med på utviklingen din.

www.000webhost.com